Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Όλοι οι δημότες μαζί


Του ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

“Κάθε αρχή και δύσκολη” λένε. Και η αρχή έγινε. Σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, μια νέα προσπάθεια ξεκινάει από νέους ανθρώπους, ανεξάρτητους, άφθαρτους, από τα γρανάζια της πολιτικής, με κοινούς προβληματισμούς, κοινές ανησυχίες αλλά, με κοινούς στόχους και οράματα.
Ήμουν ένας από τους μη ενεργούς πολίτες, που θα είχαν τη “χαρά” να κατακρίνουν τα στραβά των “επαγγελματιών” της δημοτικής αρχής. Τα
προβλήματα του Δήμου μας και όπως αυτά επηρεάζουν
τις ζωές μας, είναι αρκετά και διαπιστωμένα.
Εξίσου βέβαια, πρόβλημα αποτελούν και οι λύσεις που πρέπει να βρεθούν.

Έτσι επέλεξα να αντιστρέψω τους ρόλους και να διεκδικήσω μαζί με τους υπόλοιπους του ΤΩΡΑ Καλλιθέα μια ενεργή θέση  , ώστε  από κοινού να  αντιμετωπίσουμε  τα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν στην Καλλιθέα και τους δημότες της.

Το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι, να παλέψουμε  για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε  έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής.
Σε αυτήν την προσπάθεια, θέλουμε όλους τους δημότες της Καλλιθέας, αρωγούς και συμπαραστάτες να συνδιαμορφώνουν τις αποφάσεις που μας αφορούν.

Γιατί τίποτα δεν μας χαρίζεται, χωρίς κοινή προσπάθεια και αγώνα.



2 σχόλια:

  1. Κύριε Αναστασόπουλε,
    Με χαρά είδα την υποψηφιότητά σας και μπορώ να πω οτι ο Δήμος Καλλιθέας έχει ήδη αποκτήσει έναν από τους πιο ευηπόληπτους και συνειδητοποιημένους πολίτες της στον αγώνα για μια Ελλάδα απαλλαγμένη από συντηρητικούς ενεργούς πολίτες/πολιτικούς.
    Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στον αγώνα σας ο οποίος θα είναι δύσκολος αλλά ελπίζω οτι άνθρωποι σαν και σας ξεχωρίζουν και θα ξεχωρίσουν σημαντικά και κάθετα.
    Μετά τιμής,
    Ματίνα Βλαχάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή